Servicios
Documents relacionats

S’amplien les mesures preventives amb motiu del COVID-19

mesures
2020-03-14

El Govern Central ha declarat l’estat d’alarma amb les conseqüents restriccions comunicades que s’afegeixen a les mesures aprovades en els darrers dies per part de l’Ajuntament

El Govern Central i Generalitat Valenciana continuen prenent mesures per a garantir la salut de totes les persones. En les darreres hores s’ha declarat l’estat d’alarma a tot l’Estat amb les conseqüents restriccions, que s’afegeixen a les adoptades per l’Ajuntament de Vinaròs, arran de les recomanacions de les autoritats sanitàries i administracions superiors.

A partir del dilluns 16 de març s’aplicaran aquestes noves accions:

1. - Tancament de l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà. Només es farà l’atenció al públic per via telemàtica i telefònica.

2. - Tancament del servei de DNI-Passaport, a més les cites donades fins ara queden anul·lades. Així mateix només s’atendran aquelles persones amb una urgència justificada.

3. - Eliminació de l’obligatorietat de pagament a la zona blava a partir del dilluns 16 de març fins a nou avís.

 

Recomanacions

Des de l’Ajuntament de Vinaròs es prega a la ciutadania que respecte totes les mesures preventives adoptades en les darrers dies. 

Preguem també els veïns es queden a les seues cases i evitar sortir al carrer si no és estrictament necessari. 

Posem a la seua disposició els següents telèfons i correu electrònic per poder realitzar qualsevol consulta de caire municipal.

 

Correu: info@vinaros.es

Telèfon: 964 40 77 00

Policia Local: 964 40 77 04

Informació Coronavirus: 900 300 555