Servicios
Documents relacionats

Salutació de l'alcaldessa

Alcaldessa

 

Benvolgut veí,
Benvolguda veïna,

Vull donar-vos la benvinguda al portal web de l'Ajuntament de Vinaròs, un espai que pretén ser útil als vinarossencs i altres ciutadans que necessiten trobar respostes de l'administració més pròxima que tenen, l’Ajuntament.

Hem iniciat una nova etapa, carregats d'il·lusió i de projectes per a continuar fent de Vinaròs la ciutat dinàmica, oberta i plural que sempre ha sigut.

He de reconéixer l'orgull que per a mi representa ser la primera alcaldessa de Vinaròs. Poder dedicar el meu temps i treball a millorar la ciutat que m'ha vist nàixer és una satisfacció i al mateix temps una obligació que em compromet a donar el millor de mi.

Les necessitats dels vinarossencs seran les que marcaran el full de ruta de la nostra acció de govern. Tots coneixem les necessitats en infraestructures culturals, esportives, socials, educatives o sanitàries que patix la nostra ciutat. El meu compromís, juntament amb el meu equip de govern, és anar resolent-les totes i cadascuna.

També l'atenció als sectors productius serà clau en l'acció diària de l'Ajuntament. El comerç, l'agricultura, la pesca o la indústria necessiten d'un impuls que els garantisca el seu futur i amb això, els llocs de treball i riquesa que sempre han representat per a la nostra ciutat.

El suport als qui més ho necessiten o als col·lectius vulnerables també serà un senyal d'identitat del nostre govern. Aspirem al fet que tots els veïns participen de la vida pública per a així, entre tots, fer un Vinaròs millor.

Les portes del meu despatx estaran, com este portal web, sempre obertes. Vinaròs som tots.

Una afectuosa salutació,

María Dolores Miralles Mir
Alcaldessa de Vinaròs