Servicios
Documents relacionats

Agenda

Sant Joan Sant Pere

Del 21 al 30 de juny Vinaròs es submergirà en una agenda carregada d’activitats amb la traca al carrer, revetlles, tardeos, actuacions musicals, gastronomia i moltes més propostes per donar la benvinguda a l’estiu

Quan:
-
Jornades Llagosti

Del 20 de maig al 9 de juny els restaurants participants oferiran menús especials elaborats amb el millor producte de proximitat i amb el llagostí com a principal protagonista

En aquesta edició participen un total de vuit establiments amb menús que compten amb entrants, plat principal a escollir, postres, aigua i cafè, celler no inclòs. Alguns restaurants també ofereixen l’opció del menú executiu o plat únic.

Quan:
-
Fira Agricola

El passeig de Fora del Forat disposarà de 22.000 metres quadrats d’exposició amb paradetes de productes agrícoles i de proximitat, a més d’artesanies i grans espais per a l’automoció. Així mateix, també es podrà gaudir d’una variada programació d’activitats amb jocs d’aventura per als xiquets i xiquetes, exhibicions 🐕 canines, música en directe i actuació de Les Camares, entre altres.

Quan:
-
Marxa Saludable Popular

Campanya d’Esport per a Tots 2024

El 14 d'abril se celebrarà la Marxa Saludable Popular amb recorreguts de 5 i 10Km de distància que es podran fer caminant o corrent. A més, també s’oferiran activitats complementàries a la zona de la carpa de l’Atlàntic per gaudir d’una bona jornada esportiva

 Inscripcions

https://tinyurl.com/23h7z9oq

Quan:
-
Programacio Dia de la Dona

Des del Govern Municipal, amb la col·laboració de les entitats locals, s'ha preparat una agenda carregada d'actes per donar més visibilitat a les dones i reivindicar l'important paper que tenen dintre de la societat.

Quan:
-
Botigues al carrer

La cita amb el comerç torna al carrer Major amb la participació d’una trentena d’establiments que oferiran els productes de final de temporada de tardor-hivern

Diumenge els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer que de nou organitza l'Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l'Ajuntament. Prop una trentena d'establiments ompliran el centre de la localitat amb productes de primera qualitat amb ofertes molt atractives per tal de tancar la temporada de tardor-hivern.

Quan:
-
Jornades Galera

Les jornades se celebraran del 19 de febrer al 10 de març amb la participació de vuit restaurants, que ha preparat menús especialment dissenyats per a gaudir de la bona cuina vinarossenca.

Alguns restaurants ofereixen l’opció de "menú executiu" els dies feiners, una proposta més senzilla, amb preu reduït, per gaudir de les jornades amb un únic entrant, plat principal i postres.

Quan:
-
Carnaval Tapa Tapa

Vinaròs acollirà des d’aquest divendres i fins al 12 de febrer la segona edició de Carnaval de Tapa en Tapa amb la participació de 15 establiments. Cadascun d’ells ha elaborat propostes originals i creatives per a sorprendre als comensals amb el preu de 3,5€ que inclou cervesa, copa de vi o aigua, també si es desitja es podrà demanar un refresc per 0,50€ més.

 

Quan:
-
Programació Primavera

L’Ajuntament torna a apostar per una agenda teatral de gran qualitat artística i escènica amb companyies reconegudes a nivell estatal

Els abonaments per a totes les obres, amb un descompte especial del 20%, es podran adquirir del 19 al 29 de febrer a l’auditori municipal, mentre que passada aquesta data es podran comprar les entrades individuals.

Quan:
-
Carnaval 2024

Carnaval de Vinaròs 2024

Del 27 de gener al 12 de febrer tornarà la festa més divertida de l’any declarada d’Interés Turístic Autonòmic

Quan:
-