Servicios
Documents relacionats

Agenda

Ravid

RAVID GOLDSCHMIDT, compositor israelita, és conegut pels concerts amb Sílvia Pérez Cruz i les bandes sonores de pel·lícules, així com els seus concerts amb grans orquestres com l'Orquestra Simfònica de Barcelona. És el màxim exponent i intèrpret del hang a nivell mundial.

 

Quan:
On: Auditori municipal Wenceslao Ayguals d’Izco
Opera-Elia-Casanova

Obra: L'universo Sulla Pelle

Gènere: Òpera

Hora: 20.00

Lloc: Auditori

Entrada: Gratuïta

Èlia Casanova i la Tendresa és una formació especialitzada en música antiga fundada en 2015. Els seus integrants són músics de reconegut prestigi internacional.

Quan:
On: Auditori municipal Wenceslao Ayguals d’Izco
En-petit-comite

Aquestes festes no et pots perdre "En petit comité", música i cant per Nadal a l'auditori.

Quan:
-
On: Auditori
Conferencia-MARINA-MARROQUÍ

Lloc: auditori municipal Wenceslao Ayguals d’Izco

Recollida prèvia d'entrades numerades, del 7 a l’11 de desembre, a la planta baixa de l'Ajuntament de Vinaròs. Accés limitat i amb mascareta.

Normes d'accés per la covid-19:

Ús obligatori de màscara durant tot l'esdeveniment.

Mantenir la distància interpersonal mínima de 1,5 metres

Quan:
Quan:
-
On: Auditori municipal Wenceslao Ayguals d’Izco
25N

Aquesta setmana es commemora a tot el món el 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. 

Els objectius del programa són conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre la violència de gènere i sobretot visibilitzar un problema social greu, cercant la implicació de la ciutadania.

Les activitats van dirigides a tota la ciutadania i són gratuïtes i de lliure accés.

Quan:
-
II-Jornada-Innovacio-Universitat-Empresa-2020

PROGRAMA:

  • Inauguració de la Jornada: Guillem Alsina, alcalde de Vinaròs i David Cabedo, vicerectorat adjunt de Transferència, Innovació i Emprenedoria
  • Cap a la transferència del coneixement. Finançament de projectes d’I+D+i en col·laboració Empresa-Universitat. Ismael Rodrigo, director de l’Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic (OCIT – UJI)
  • 09:30 h. Networking i inici de reunions ONE TO ONE Juan Antonio Bertolín, director d’Espaitec. Explicació de la metodologia.

Grups d’investigació:

Quan:
-
On: Accés per mitjà de plataforma Zoom
Dia-mundial-alcohol

El proper 15 de noviembre tindrà lloc el Dia Mundial Sense Alcohol, i les UPCCA de la Comunitat Valenciana llancem la campanya “Amb l’alcohol, manteniu les distàncies”. Durant els propers dies, i fins el diumenge, anirem mostrant-vos en què consisteix la campanya i desmuntant alguns dels mites que hi ha al voltant del consum d’alcohol i la COVID-19.

Quan:
-
Jovefest

La UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) ha organitzat, en col·laboració amb el Casal Jove, la primera “JoveFest”, amb el lema “Sense drogues també hi ha festa”. Es tracta de dues caps de setmana de novembre, amb activitats d'oci alternatiu per a joves i que s'han plantejat exclusivament online per a adaptar-se a les circumstàncies.

Quan:
-
On: Online
Ajudes material escolar

En breu es publicarà el termini de sol·licitud de l'ajuda per a material escolar del curs 2020/ 2021. En la imatge teniu els passos a seguir per tal de realitzar el tràmit. 

Exposició 'Dones del món'

Del 6 al 30 d'octubre podreu gaudir de l'exposició de la Creu Roja 'Dones del món' que es realitzarà a  l'Auditori Municipal de Vinaròs. L'horari serà de 18 a 21 hores i es podrà accedir de manera gratuïta.