Servicios
Documents relacionats

L’Ajuntament prepara la reobertura dels parcs

L’Ajuntament prepara la reobertura dels parcs
2020-06-16

Durant la jornada d’avui es duran a terme feines de desinfecció per obrir de nou les instal·lacions de forma progressiva

Aquesta setmana Vinaròs ha entrat a la Fase 3 del pla de desescalada previst pel Govern Central i Generalitat Valenciana, això suposa aixecar algunes restriccions, entre elles, obrir de nou els parcs infantils i sèniors, així com les instal·lacions de cal·listènia i l’skatepark. Per tal de garantir la seguretat dels usuaris avui mateix es duran a terme feines de desinfecció, a més de la revisió de les instal·lacions per assegurar que tots els elements estan en òptimes condicions.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “entre avui i demà, a mesura que es realitzen les tasques de desinfecció, s’aniran obrint de nou els parcs de la ciutat”. En aquest sentit, assenyalava que les feines de desinfecció es faran de forma periòdica en tots els parcs per oferir les màximes garanties de seguretat als usuaris.

Per la seua banda, l’alcalde Guillem Alsina, ha demanat als pares i mares que “prenguen mesures de prevenció amb els xiquets, amb la neteja de les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar en els parcs, així com l’ús de la mascareta per als nens de més de 6 anys”. D’altra banda, Alsina afegia que els usuaris de les instal·lacions de cal·listènia i dels aparells per a fer exercicis també hauran de seguir aquestes mateixes indicacions, amb la neteja de les mans i l’ús de la mascareta.