Servicios
Documents relacionats

L’Ajuntament edita un vídeo d’homenatge al sector agrícola i ramader

agricultors agricultores vinaròs covid19
2020-05-06

La Regidoria d’Agricultura i Pesca ha creat un nou vídeo, en aquest cas, per retre un homenatge als agricultors i ramaders, que tot i l’estat d’alarma, cada dia treballen per abastir de productes els mercats. Es tracta d’una feina molt important per garantir que la ciutadania puga comprar aliments de primera necessitat, amb la qualitat que sempre ofereix el producte de proximitat i sobretot amb les màximes garanties de seguretat.

La regidora de l’àrea, Anna Fibla, ha destacat que “aquest vídeo s’ha editat per donar suport al nostre camp, als nostres llauradors i ramaders per la gran tasca que estan realitzant tot i l’estat d’alarma”. Segons afegia és un xicotet homenatge des de la Regidoria d’Agricultura i Pesca, amb una producció emotiva i al mateix temps encoratjadora. 

El vídeo també vol conscienciar a la ciutadania de la necessitat de consumir productes de proximitat per ajudar d’aquesta forma als productors i venedors de Vinaròs i la comarca a reactivar la seua economia. En aquest sentit, la regidora ha assenyalat que “també volem que siga un reclam perquè la gent consumisca productes de proximitat i quilòmetre 0 dels nostres agricultors i ramaders, fruit del gran treball que realitzen”.