Servicios
Documents relacionats

Et trobem parella ;) Voluntariat pel Valencià a Vinaròs 2020

valencià
2020-01-28

Un any més s’inicia la campanya del Voluntariat pel Valencià a la ciutat amb l’objectiu de consolidar la participació.

Ja fa uns quants anys que l’Ajuntament de Vinaròs aposta per la promoció del valencià com a llengua d’ús a la nostra societat amb diferents programes i campanyes, d’entre els quals destaca el Voluntariat pel Valencià.

Amb l’eslògan Et trobem parella ;) aquest programa, impulsat conjuntament per l’Ajuntament i Escola Valenciana, amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, compta aquesta edició amb una divertida imatge renovada a tot el territori valencià.

El Voluntariat pel Valencià és una forma d’apropar-se al valencià gratuïta, entretinguda i efectiva que consisteix a posar en contacte una persona valencianoparlant amb una altra que vol parlar en valencià i, d’aquesta manera, es fa una parella lingüística. Les dos persones es comprometen a quedar

1 hora a la setmana, durant un mínim de 10 setmanes, amb l’única finalitat de parlar en valencià.

Per a participar en el Voluntariat no es requereix cap titulació lingüística prèvia, només les ganes d’aprendre o compartir la llengua del nostre territori.

Les persones interessades poden demanar més informació a Aviva, l’Agència de Promoció del Valencià (1a planta de l’Ajuntament).

 

val1   val 2  val 3