Servicios
Documents relacionats

COMUNICAT REGIDORIA DE JOVENTUT

COMUNICAT REGIDORIA DE JOVENTUT
2020-07-24

L'entrada en la "nova realitat", com a resultat de la finalització del procés de desescalada i confinament, ha suposat un augment en el nombre de persones diagnosticades com a positiu per la Covid-19. Alguns d'aquests rebrots tenen el seu focus en trobades socials de joves –siga en bars, discoteques, espais privats, etc.- i, per tant, des del departament de Joventut de l'Ajuntament de Vinaròs volem fer una crida cap a la prudència i el seny.

Hi ha negocis que han decidit tancar les portes dels seus establiments, així com clubs esportius que han optat per cancel·lar el campus esportiu i ens trobem també amb el fet que l'Ajuntament, partint d'aquest seny i prudència, ha decidit paralitzar durant catorze dies, com a mínim i esperant l'evolució de la Covid-19, l'escola d'estiu municipal Illa.

Tothom tenim ganes d'oci educatiu i de seguir socialitzant amb els grups d'iguals, sobretot els infants i els joves, qui viu, en la seua majoria, en les cases de les mares i els pares, fet que els impedeix gaudir de la llibertat de reunió en espais privats de la qual gaudeix el món adult.

Per aquest motiu, des de la regidoria de Joventut, us animem a seguir mantenint la prudència i la precaució que hem seguit fins ara, evitant situacions que puguen facilitar una propagació de la Covid-19, però sense renunciar a les activitats formatives i d'oci educatiu que des de la regidoria, des de les empreses privades i des de les associacions i col·lectius s'impulsen, seguint la normativa i els protocols vigents, per garantir una oferta d'oci educatiu juvenil.

Demanem, com sempre, seguir les indicacions sanitàries, respectar, en la mesura del possible, el distanciament social, així com la utilització de mascareta i gel desinfectant en els casos indicats. Recordem que minimitzar els contagis està en les nostres mans.