Servicios
Documents relacionats

Agricultura i Pesca dona suport al sector pesquer amb un vídeo-homenatge dedicat als mariners

pesquers vinaros
2020-04-29

La Regidoria d'Agricultura i Pesca ha editat un vídeo per retre homenatge a tots els col·lectius que integren el sector pesquer, a tots els mariners que cada dia surten a la mar per abastir el nostre poble de peix. Un treball de gran esforç i sacrifici i més en aquests dies que vivim marcats per la pandèmia  de la Covid-19. Durant aquestes més de sis setmanes de confinament el sector pesquer ha seguit treballant, perquè com sector primari és un dels pilars per abastir el nostre mercat de productes de primera necessitat.

El vídeo també vol conscienciar a la gent de la necessitat de consumir peix i marisc pescat davant de les nostres costes. “És el moment de donar suport a aquest sector primari tan necessari per a poder alimentar-nos, de comprar productes del nostre territori per ajudar a reactivar l’economia local”, ha indicat la regidora d’Agricultura i Pesca, Anna Fibla.

Segons afegia “el producte de la llotja de Vinaròs sempre és de primera qualitat, i en aquests moments complicats que ens toca viure, els vinarossencs i vinarossenques hem de donar suport al sector pesquer comprant el peix i el marisc que cada dia ens porten els mariners de la nostra ciutat.”

Durant aquests dies des de l'Ajuntament de Vinaròs s'han subministrat guants a tots els pescadors.

Ramaders i agricultors

La regidora Fibla ha destacat que també està preparant un altre vídeo d’homenatge per als agricultors i ramaders, que tot i l’estat d’alarma, també treballen per garantir que arriben els productes al mercat, sempre amb la millor qualitat i totes les garanties de seguretat.