Servicios
Documents relacionats

"Vinaròs Ciutat del Comerç" nova campanya per a fomentar les compres

comerç
2020-02-18

L'Agència de Desenvolupament Local engega aquesta iniciativa amb la finalitat de promocionar la variada oferta comercial que es pot trobar a la localitat

Aquest matí la regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, amb la tècnica municipal, Maria Jesús Miralles, ha presentat la nova campanya de promoció del comerç local. L'objectiu és mostrar a la ciutadania i veïns de la comarca que Vinaròs disposa d'una àmplia oferta de botigues per fer les compres, sempre amb la millor atenció personalitzada que caracteritza el comerç de proximitat.

La regidora Fibla ha destacat que a la ciutat hi ha més de 500 establiments on es pot trobar tot el que es necessita, ja siga per al dia a dia o per a fer un regal especial. En aquest sentit assenyalava que "a aquesta variada oferta comercial també s'afegeix l'extensa proposta cultural, gastronòmica i d'oci que converteixen Vinaròs en una ciutat ideal per a venir a fer les compres amb la família".  

Pel que fa a la campanya Fibla ha explicat que és clara i senzilla amb el lema "Vinaròs Ciutat del Comerç" que es podrà llegir en els cartells que es distribuiran per la ciutat. Així mateix també es faran falques de ràdio, anuncis en premsa escrita i en les parades de bus per intentar arribar al màxim número de veïns. Una campanya que també estarà reforçada a través de la pàgina web de l'Ajuntament i xarxes socials.

Fibla ha insistit que "el comerç és un dels sectors econòmics més importants de Vinaròs i fer les compres a la localitat és contribuir a fer poble i mantenir viu el centre de la ciutat". La regidora ha remarcat que aquesta campanya apel·la a Vinaròs com a ciutat de Comerç, una ciutat on es pot trobar una variada oferta comercial, passejant pels carrers, gaudint de la proximitat de la mar i la possibilitat de descansar en les seues terrasses, a l'aire lliure.

Per la seua banda, la tècnica Miralles ha detallat que al llarg de l'any es realitzaran diverses campanyes puntuals en jornades senyalades com el Dia del Pare o de la Mare que mantindran aquesta mateixa imatge que s'ha encetat ara.

 

cartell