Servicios
Documents relacionats

Turisme Comunitat Valenciana adequa les platges de Vinaròs

Turisme Comunitat Valenciana adequa les platges de Vinaròs
2020-06-04

Vinaròs ha sigut una de les destinacions preferents per dur a terme aquestes feines que consisteixen en la reparació de les canalitzacions dels rentapeus i de les estacions de bombeig
Vinaròs és un dels municipis costaners que s’ha vist beneficiat per la inversió de 10 milions d’euros que ha fet Turisme Comunitat Valenciana per a reparar els desperfectes de la borrasca Glòria i reforçar la seguretat de les platges amb motiu de a crisi sanitària.
Avui mateix s’han posat en marxa les feines de reparació de les canalitzacions dels rentapeus i les estacions de bombeig, a més de la recuperació del mobiliari que es va veure afectat pel temporal marítim. El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “aquestes feines, afegides a les que ha desenvolupat Obres i Serveis en les darreres setmanes, permetran oferir unes platges accessibles i en òptimes condicions per als banyistes”.
Albella ha volgut agrair el compromís de Turisme Comunitat Valenciana amb Vinaròs i en especial al secretari autonòmic, Francesc Colomer, assenyalant que sempre s’ha mostrat disposat a atendre les necessitats i reivindicacions del municipi en matèria turística.
Cal destacar que Turisme Comunitat Valenciana ha preparat una inversió total de 10 milions d’euros entre tots els municipis costaners, dels quals 7 milions es destinaran per a reparar els danys de la borrasca Glòria, mentre que els altres 3 milions restants, serviran per a reforçar la seguretat de les platges amb campanyes informatives.