Servicios
Documents relacionats

L'Escola d'Art proposa activitats per  fer a casa

art
2020-03-27

L'objectiu és motivar als alumnes de l'Escola perquè continuen desenvolupant les seues dots artístiques, al mateix temps que també suposa una alternativa d'oci durant el confinament

L'Escola Municipal d'Art ha organitzat dues activitats perquè els alumnes i tota la ciutadania en general puga mostrar la seua creativitat o gaudir de l'art des de casa. La regidora d'Educació, Begoña López, ha destacat que "el confinament suposa un gran sacrifici per a tots i des de l'Escola es vol oferir dues propostes per ajudar a passar aquest estat d'alarma de la millor forma possible".

La primera iniciativa és "Fes el teu collage digital" que consisteix en crear el propi autoretrat utilitzant materials reciclats que tenim a casa, com ara, taps, plàstics o cartrons. Per a participar cal fer una fotografia del collage i enviar-la a l'adreça de correu escola.art@vinaros.es abans del 5 d'abril amb el nom i telèfon de contacte. Un cop tancat el termini es farà una exposició virtual a través de les xarxes socials perquè tota la ciutadania puga gaudir d'aquest art.

La segona proposta és una visita a alguns dels museus més importants del món sense moure's de casa. El Louvre, la Galeria Nacional de Londres o el Museu del Prado són algunes de les pinacoteques que es proposen des de l'Escola per gaudir del millor art des del sofà. Per accedir a aquestes visites cal adreçar-se a les pàgines oficials de cada museu i clicar dintre de l'apartat "tour virtual" per començar l'experiència.

Adreces

- Museu del Prado

- Museu Thyssen

- Museu Reina Sofia 

- Louvre

- Galeria Nacional de Londres