Servicios
Documents relacionats

Les botigues sortiran al carrer aquest diumenge

botigues
2020-03-03

Els comerços ompliran el centre de la localitat amb una quarantena de paradetes, des de les 9h fins a les 20h, per oferir productes de final de temporada d'hivern

Diumenge els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer organitzada per l'Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l'Ajuntament. Prop una quarantena d'establiments ompliran el centre del municipi amb productes de primera qualitat amb ofertes molt atractives per tancar la temporada hivernal.

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha convidat als veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de la variada oferta que mostraran els comerços. En aquest sentit, ha destacat que "des del Govern Municipal sempre donarem suport a les iniciatives que ajuden a promocionar les compres a la localitat i fidelitzen als clients, d'un dels sectors econòmics més importants de la localitat". Fibla afegia que la ciutat disposa de més de 500 comerços amb una gran varietat de productes que es complementa amb gastronomia, cultura i patrimoni, ideal per venir amb la família per passar una bona jornada.

La presidenta de l'ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, sabateria, moda, esports i fins i tot immobiliàries que mostraran tots els seus productes amb ofertes especials, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat.

Pel que fa a l'horari, la quarantena de botigues obriran les paradetes des de les 9h fins a les 20h de forma ininterrompuda perquè els veïns disposen de temps suficient per fer les compres i gaudir d'una bona jornada en família a Vinaròs.