Servicios
Documents relacionats

L'EPA oferirà la xerrada "Rescat dels refugiats" a càrrec d'Open Arms

Open Arms

El proper dilluns 4 de novembre a les 19 hores, al saló d’actes de la Biblioteca Municipal de Vinaròs, l’Associació d’Alumnes del Consell Municipal de Formació de Persones Adultes ha organitzat una xerrada per donar a conéixer el treball de l’ONG Open Arms. La ponència comptarà amb un voluntari d’aquesta organització que ens parlarà dels objectius, activitats i funcionament de l'entitat. L’acte compta amb el suport  del Consell Municipal de Formació de Persones Adultes i de l’Ajuntament de Vinaròs.

Open Arms és una organització no governamental i sense ànim de lucre, creada el 2015, que té la principal missió de protegir amb la seua presència al mar a totes aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.

Aquesta organització es dedica a la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al mar Egeu i Mediterrani Central, així com a la denúncia de  totes les injustícies que estan passant i que ningú explica. Amb el  suport de persones i entitats col·laboradores  han   pogut   salvar gairebé 60.000 vides, però insisteixen que en la terra i en el mar, encara queda molta feina per fer.

Actuen al Mar Mediterrani amb un vaixell medicalitzat de vigilància i salvament. No volen perdre ni una vida més al mar, ni que el mar faça callar les injustícies que allà succeeixen.

A terra també compten amb un equip imprescindible: un grup de psicòlegs i psicòlogues especialistes en situacions de crisi, emergències i víctimes de terrorisme que recolzen als socorristes en totes les fases de la seua missió.

De tot això i molt més parlarem el proper 4 de novembre. No faltes.