Servicios
Documents relacionats

L'Ajuntament renovarà el carrer de José María Salaverría amb una subvenció

L'Ajuntament renovarà el carrer de José María Salaverría amb una subvenció
2020-07-15

El projecte presentat per l'Ajuntament ha sigut un dels escollits a través el programa "Reconstruïm Pobles" de la Generalitat amb una ajuda de 250.000€

El regidor d'Urbanisme, Esports i Salut, José Chaler, va assistir el passat divendres a la Delegació del Consell a Castelló per participar en la presentació del programa "Reconstruïm Pobles" que va realitzar del conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau. Aquesta iniciativa vol fomentar la rehabilitació d'edificis del patrimoni municipal, tant de caràcter social, cultural i/o històric, així mateix com intervenir en la regeneració urbana de carrers, places i zones d'esplai.

El projecte per a la renovació de les dotacions urbanístiques del carrer de José María Salaverría, presentat per l'Ajuntament de Vinaròs, ha sigut una de les 21 propostes escollides per la Generalitat Valenciana a la província de Castelló. El projecte compta amb un pressupost de 353.356€ i l'ajuda que es rebrà per part del Consell serà de fins a 250.000€.

El regidor Chaler s'ha mostrat molt satisfet per la consecució de la subvenció i ha afegit que "el carrer de José María Salaverría és l'únic que queda per a remodelar en aquesta zona, i ara gràcies a l'ajuda de la Generalitat es podrà adequar el vial i oferir uns millors serveis als veïns".

Pel que fa a les obres, consistiran en la millora de l'estructura viària amb l'ampliació de les voreres per oferir una major seguretat per a les persones amb mobilitat reduïda, a més de crear una zona per a l'estacionament de vehicles i una carretera amb una amplada de 3,40 metres per a facilitar la circulació dels vehicles.

D'altra banda, els treballs també inclouran la millora de les instal·lacions de sanejament i pluvials, així també com la renovació de l'abastiment d'aigua potable i la substitució de l'enllumenat públic per un de més eficient.