Servicios
Documents relacionats

L'Ajuntament millora l'accessibilitat a la casa consistorial

L'Ajuntament millora l'accessibilitat a la casa consistorial
2020-07-29

Les feines s'han desenvolupat a través d'una subvenció de la Generalitat Valenciana per un import 7.349€

La Brigada Municipal ha finalitzat aquesta setmana les feines d'instal·lació d'una nova plataforma elevadora per accedir a l'ajuntament. Les obres s'han dut a terme gràcies a la subvenció atorgada per part de la Generalitat Valenciana, per un import de 7.349€, que ha permès finançar el 45% dels costos.

La regidora d'Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que "l'ajuntament ja disposava d'una plataforma elevadora per garantir l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda, però s'ha volgut renovar-la per oferir un millor servei als usuaris, a més d'una major seguretat". Pel que fa a la nova plataforma, Morellà ha indicat que pot aixecar una càrrega de fins a 300 quilos, compta amb un sistema d'elevació hidràulica, anivellació automàtica i una cabina per a major seguretat.

Per la seva banda, el regidor d'Urbanisme, José Chaler, ha assenyalat que "millorar l'accessibilitat de tots els edificis i espais públics del municipi és una de les prioritats de l'Ajuntament per fer de Vinaròs una ciutat 100% accessible".