Servicios
Documents relacionats

L'Ajuntament incorpora quatre veïns aturats a través de programa EMCORP

emcorp

La iniciativa està impulsada des de LABORA amb una inversió de 54.212€.

L'Ajuntament de Vinaròs ha incorporat durant el mes de novembre quatre nous treballadors a les dependències municipals. En aquest cas, es tracta del programa EMCORP que es gestiona des de l'Agència de Desenvolupament Local i que ha permès contractar quatre persones desocupades, majors de 30 anys, durant un termini de sis mesos.

Cal destacar que aquest tipus d'iniciatives sobretot estan adreçades a persones amb dificultats per reincorporar-se al mercat laboral, amb l'objectiu que puguen millorar la seua competència professional per tenir més èxit, al mateix temps que amb la feina que realitzen ajuden a desenvolupar obres o serveis municipals.

Pel que fa als perfils s'han contractat dos conserges, un peó i una auxiliar administrativa. La selecció es va realitzar des de l'Espai Labora entre les persones inscrites al programa EMCORP com a demandants de feina i que complien els requisits que se sol·licitaven. La contractació és a jornada completa amb un durada de sis mesos, que ha començat aquest mes de desembre.

En el que va d'any l'Ajuntament ha rebut un total de 640.000€ en diversos programes que han permès la contractació de 50 persones aturades. En concret s'han incorporat recentment 20 joves, menors de 30 anys, a través de les iniciatives EMPUJU i EMCUJU. D'altra banda, també s'han contractat 20 alumnes-treballadors, a més de quatre docents des del programa Et Formem, que combina el treball amb la formació per a l'obtenció de certificats de professionalitat en les rames de jardineria i agricultura. Així mateix també s'ha incorporat una Agent de Desenvolupament Local per a la realització del programa Vinaròs Impulsa i un informador turístic gràcies a la iniciativa de la Diputació de Castelló.