Servicios
Documents relacionats

L’Ajuntament de Vinaròs en suport de l’emprenedoria de les dones

emprenedores

“Empodera’t, empren i comunica’t”, han estat les claus fonamentals impartides al Curs d’Emprenedoria per a dones

Els dies 7 i 12 de novembre va tenir lloc el Curs d'Emprenedoria per a dones organitzada per la Federació d'Associacions de Dones Rurals i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, de la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb la Regidoria de Política Social i Joventut de l'Ajuntament de Vinaròs .

Durant la primera sessió (Empodera’t) es van brindar eines de desenvolupament personal per augmentar la concienciació del potencial de la dona en l'entorn rural i la seva capacitació en la nova creació de projectes d'economia social, emprenedoria personal i/o col·lectiva.

A les sessions II i III (Empren) es van explicar les pautes per generar un pla de negoci, així com per crear xarxes de contactes i conèixer les ajudes i subvencions existents amb les que es pot contar.

Finalment, durant la IV sessió (Comunica’t) es van exposar les formes de comunicar i difondre un projecte de forma senzilla i pràctica, utilitzant els mitjans digitals. També es van brindar eines a les assistents per millorar les seves habilitats de comunicació interpersonal a l'hora de transmetre la seva idea de negoci, vendre el seu producte i buscar aliances i/o inversions.

Des de l’ajuntament de Vinaròs, apostem fermament per una igualtat real, i per buscar noves oportunitats de negoci, moltes són les activitats que s’estan duent a terme en aquest respecte com les jornades de “Noves oportunitats de negoci” basades en l’agricultura i d’altra banda amb les activitats realitzades amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

Finalment agrair a totes les dones que van participar en aquesta jornada tan important.