Servicios
Documents relacionats

L’Ajuntament convida als veïns a redactar microrelats

microrelat
2020-04-01

Es tracta d’una proposta impulsada des del Consell Municipal de  Formació de Persones Adultes, l’Associació d’Alumnes i la Regidoria d’Educació, amb la col·laboració de Cadena Ser Maestrat, per a fomentar la imaginació entre la ciutadania

L’Ajuntament ha engegat una nova iniciativa per ajudar als veïns a passar el confinament a casa de la millor forma possible. En aquesta ocasió convida a tota la ciutadania a crear microrelats que siguen originals i creatius, de qualsevol gènere literari per fer volar la imaginació.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha destacat que es tracta d’una proposta  organitzada des del Consell Municipal de Formació de Persones Adultes i l’Associació d’Alumnes, on també col·labora la Regidoria. Segons ha comentat “és una nova iniciativa per a combatre les llargues hores de confinament, en aquest cas adreçada per a totes aquelles persones que els agrada escriure”.

Per participar cal redactar un microrelat amb un màxim de 150 paraules en valencià o castellà amb el tema “El veïnatge: nova xarxa social”. Un cop fet s’ha d’enviar a l’adreça electrònica consell.fpa@vinaros.es, abans del 5 d’abril, amb el nom o pseudònim i telèfon de contacte. Entre totes les propostes presentades se seleccionaran tres perquè els autors o autores els puguen llegir en directe a través del telèfon a la Cadena Ser Maestrat.

Tots els textos que es presenten es publicaran al Facebook del Consell EPA Vinaròs perquè tota la ciutadania puga gaudir d’aquestes creacions literàries.