Servicios
Documents relacionats

L'Ajuntament contractarà quatre veïns aturats a través de programa EMCORP

emcorp

La iniciativa està impulsada des de LABORA amb una inversió de 54.212€

El regidor de Recursos Humans, Fernando Juan, ha anunciat aquest matí que l'Ajuntament ha rebut una nova subvenció de la Generalitat Valenciana per a la contractació de persones aturades. En aquest cas, es tracta del programa EMCORP que es gestiona des de l'Agència de Desenvolupament Local i que permetrà incorporar quatre persones desocupades, majors de 30 anys, durant un termini de sis mesos.

Juan ha destacat que "aquest tipus d'iniciatives sobretot estan adreçades a persones amb dificultats per reincorporar-se al mercat laboral, amb l'objectiu que puguen millorar la seua competència professional per tenir més èxit, al mateix temps que amb la feina que realitzen ajuden a desenvolupar obres o serveis municipals".

Pel que fa als perfils que es busquen són dos conserges, un peó i un auxiliar administratiu. La selecció es realitzarà des de l'Espai Labora entre les persones inscrites al programa EMCORP com ha demandants de feina i que complisquen els requisits que se sol·liciten. La contractació serà a jornada completa amb un durada de sis mesos, que començarà a partir de desembre.

Durant la roda de premsa el regidor Juan ha assenyalat que en el que va d'any l'Ajuntament ha rebut un total de 640.000€ en diversos programes que han permès la contractació de 50 persones aturades. En concret, comentava que s'han incorporat recentment 20 joves, menors de 30 anys, a través de les iniciatives EMPUJU i EMCUJU. D'altra banda, també s'han contractat 20 alumnes-treballadors, a més de quatre docents des del programa Et Formem, que combina el treball amb la formació per a l'obtenció de certificats de professionalitat en les branques de jardineria i agricultura. Així mateix també s'ha incorporat una Agent de Desenvolupament Local per a la realització del programa Vinaròs Impulsa i un informador turístic gràcies a la iniciativa de la Diputació de Castelló.