Servicios
Documents relacionats

L'Ajuntament ajorna la Fira del Llibre i Agromoció

LLIBRE
2020-03-23

Davant de l'estat d'alarma des del Govern Municipal s'ha decidit canviar la data d'aquestes dues fires previstes per al mes d'abril

L'Ajuntament ha decidit ajornar la Fira del Llibre prevista per al dissabte 18 d'abril i la Fira Agrícola d'Agromoció que s'havia de celebrar el cap de setmana del 25 al 26 del mateix mes. Cal destacar que es tracta de dues cites molt importants que cada any aconsegueixen l'assistència de milers de persones d'arreu de la comarca, però que malauradament s'hauran d'ajornar fins a nova data.

La regidora de Desenvolupament Local i Cultura, Anna Fibla, ha destacat que "es tracta d'una decisió molt difícil, però necessària per tal de garantir la salut de les persones". Pel que fa a la noves dates, tant per a la Fira del Llibre com per Agomoció, ha indicat que de moment no s'ha fixat cap i resten a l'espera de veure com evoluciona la situació actual per a poder definir uns dies concrets.

Fibla ha insistit que es tracta de dues fires molt importants, no només per al municipi, sinó també per a la resta de la comarca perquè són moltes les persones d'arreu del territori que participen per donar a conèixer les seus creacions literàries, en el cas de la Fira del Llibre, o els seus productes agroalimentaris durant la celebració d'Agromoció. 

Per acabar ha remarcat que es buscaran altres dates, que s'anunciaran amb suficient antelació, perquè veïns, visitants i paradistes puguen participar en aquestes dues fires.