Servicios
Documents relacionats

L'Ajuntament adequa el Poliesportiu Municipal amb l'ampliació de l'espai de magatzem

Pavello Magatzem Obres
2021-07-30

L'Ajuntament de Vinaròs, a través de les Regidories d'Esports, Salut i Urbanisme; du a terme feines d'adequació al Poliesportiu Municipal per a millorar la capacitat d'emmagatzematge de l'edifici. En concret les feines consisteixen en la creació de dos espais nous per a poder guardar el material esportiu, un d'ells a nivell de pista. Les obres compten amb un pressupost de 35.158€ i les executa l'empresa Promociones 6 Jotas SL.

El regidor d'Esports, Salut i Urbanisme, José Chaler, ha explicat que "gràcies a aquestes feines les entitats esportives disposaran de més espai per a poder guardar el material". Així mateix, afegia que una de les sales es crearà a nivell de pista, fet que permetrà deixar d'una forma més fàcil i accessible les cadires de rodes de bàsquet que utilitza el club Bamesad.

D'altra banda, Chaler assenyalava amb la creació dels dos espais d'emmagatzematge també es podrà alliberar el material que fins ara es guardava a la sala polivalent, que a partir del proper curs acollirà les activitats de psicomotricitat per als alumnes de P3.