Servicios
Documents relacionats

El Casal Jove ofereix activitats en línia 

casak jove
2020-03-26

Davant de l'estat d'alarma des del Casal s'ha preparat una programació especial perquè els adolescents puguen gaudir d'activitats i oci sense sortir de casa

El Casal Jove s'ha afegit a la iniciativa d'oferir activitats en línia per al jovent amb l'objectiu que passen l'estat de confinament de la forma més entretinguda possible. Sobretot s'ha treballat amb una programació variada que inclou Cultura local, Noves Tecnologies, Formació tècnica, Formació laboral i Oci.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal realitzar una inscripció prèvia, només cal connectar-se a la pàgina de Facebook o a l'Instagram del Casal Jove (@casal Jove CIJ Vinaròs) on cada dimarts i divendres es publicaran les propostes a realitzar.

D'altra banda, també hi ha l'oportunitat de participar de forma directa per mostrar a tot el món alguna habilitat o proposta, enviant un vídeo al correu del Casal Jove o bé a les diferents xarxes socials. Per exemple es pot gravar una recepta senzilla de cuina o manualitats diverses per animar a la resta dels usuaris a realitzar-les. 

Cal destacar que per a poder participar en els vídeos cal ser major de 18 anys. En el cas de ser menor, llavors pots enviar una proposta d'activitat a les xarxes i des del Casal Jove s'encarregaran de buscar-la per fer la publicació.

Per més informació podeu enviar un correu electrònic a casaljove@vinaros.es o mguardino@vinaros.es. També facilitem els números de telèfon 964 40 03 14 i 636 22 27 43.