Servicios
Documents relacionats

COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE VINARÒS. NOTÍCIES FAVORABLES RESPECTE A L’ESCOLA D’ESTIU L’ILLA

COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE VINARÒS. NOTÍCIES FAVORABLES RESPECTE A L’ESCOLA D’ESTIU L’ILLA
2020-07-25

En data 22 de juliol, per part de l’empresa concessionària del servei del Campus d’Estiu Illa, es va comunicar UN positiu per COVID-19 per part d’un dels treballadors-monitors del servei. 

Des del primer moment, es va posar en marxa el protocol establert per Salut Pública per realitzar les proves PCR pertinents. Tanmateix des de l’Ajuntament de Vinaròs, es va decidir suspendre de manera cautelar i fins a nova ordre l’Escola d’Estiu l’Illa 2020 en tots els seus grups, nivells i cicles. 

En data 25 de juliol, per part de Salut Pública, sen’s ha comunicat que la TOTALITAT de les proves PCR efectuades han donat NEGATIU. 

Tanmateix, seguint el protocol de Salut Pública, i per tal d’evitar situacions de risc, els usuaris que van mantindre un contacte proper amb l’únic positiu, tot i haver donat negatiu en les proves realitzades aquests dies, restaran en quarantena per tal d’assegurar una correcta i positiva resolució d’aquesta situació. 

Des de l’Ajuntament de Vinaròs, preguem que no es baixe la guàrdia davant aquesta pandèmia i recordem una vegada més, l’obligatorietat de l’us de mascareta, gel hidroalcohòlic i distància de seguretat en els supòsits marcats. Apelem, tantmateix, a la corresponsabilitat de la ciutadania en aquesta situació actual.