Servicios
Documents relacionats

Comerç reparteix mil euros en la campanya "Comprar a Vinaròs té premi"

comprar a vinaros te premi

Centenars de veïns han participat, un any més, en la campanya comercial "Comprar a Vinaròs Té Premi" organitzada per la Regidoria de Desenvolupament Local. Des de l'1 fins al 31 d'octubre els clients que realitzaven compres superiors a 20€, en els establiments adherits a la iniciativa, entraven en el sorteig de xecs regal.

Ahir al matí es van extraure el nom de les 10 persones afortunades amb un dels xecs valorats en 100€ per bescanviar-los en els comerços adherits a la campanya. Els establiments on s'han fet les compres guanyadores són: Chicos Calzados, Estació de Servei Verdera, Confecciones Salom, Gen XX XY, Minim, Modas Ramírez, Naturhouse. La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha destacat que "aquesta iniciativa és una de les més participatives on cada any centenars de veïns de la localitat i d'arreu de la comarca dipositen a les urnes els tiquets de les compres per entrar en el sorteig". En aquest sentit, ha afegit que des del Govern Municipal sempre es posaran en marxa i donarà suport a totes les iniciatives que suposen promocionar el comerç de la localitat.

Per acabar, Fibla agraïa la participació dels establiments en la campanya i anunciava que la propera serà per a la campanya nadalenca, insistint que aquest tipus d'iniciatives ajuden a fidelitzar les compres a la localitat, a més de suposar una bona oportunitat per mostrar que a Vinaròs es disposa d'una gran oferta comercial, sempre complementada amb la variada proposta gastronòmica dels bars i restaurants.

Les compres es poden realitzar fins al dia 16 de novembre de 2019. Les persones beneficiàries seran avisades en els pròxims dies mitjançant trucada telefònica. Per recollir els xecs s'han d'adreçar a les oficines de l'Agència de Desenvolupament Local ubicades al carrer de Sant Ramon, dalt de la Policia Local.