Servicios
Documents relacionats

Programació del Casal Jove

Programacion-casal-jove
Data inici
Data fi

Iniciació a l’escalada, educació emocional o educador de menjador escolar són algunes de les propostes per al segon trimestre del 2022

La Regidoria de Joventut, encapçalada per Paula Cerdà, ha donat a conéixer la nova programació del Casal Jove per al segon trimestre del 2022. Una vegada més s'ha apostat per una oferta variada, que supose un entreteniment atractiu per als adolescents, al mateix temps que també milloren la seua formació i s'eduquen en valors.

Cerdà ha assenyalat que “la programació per als joves sempre s'estructura a partir dels cinc eixos temàtics que més els interessen, que són la cultura local, noves tecnologies, formació tècnica i laboral, a més d'oci educatiu i esport". Segons insistia l’objectiu és oferir un entreteniment alternatiu i saludable, lluny de les conductes addictives que en ocasions poden generar els videojocs o les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC).

El tècnic de Joventut, Iván del Castillo, insistia que “la programació del Casal Jove vol garantir una educació en valors, universal i transversal, que permeta conscienciar i apoderar el col·lectiu juvenil, i convertint-lo en persones lliures, autònomes i amb capacitat crítica per fer front a les situacions ètiques i morals amb les quals es trobaran al llarg de la seua vida”.

Pel que fa a la programació del Casal Jove, inclourà el curs de manipulador d'aliments, iniciació al barranquisme, introducció a la llengua de signes, primers auxilis o ruta amb caic per la Costa Nord, entre altres propostes. D'altra banda, també es continuarà Casal Acadèmic, dimarts i dijous de 17 h a 19 h, perquè els alumnes dels centres educatius disposen d'un espai per a realitzar els treballs o deures de classe, amb la possibilitat de poder utilitzar ordinadors i tauletes amb accés a Internet. Així mateix, també es continuarà amb Jocs de Rol al Casal divendres de 17 h a 19 h, degut a la bona acollida de l'experiència.

Cerdà destacava que tots els tallers són gratuïts i afegia que les inscripcions ja es poden realitzar a través del formulari que s'ha creat expressament per a facilitar la gestió, https://cutt.ly/CasalJove. També es poden tramitar des de la Seu Electrònica o presencialment al carrer del Carreró 51, fins a finalitzar les places. Per més informació es poden posar en contacte amb el Casal Jove al telèfon 636222743 o enviar un correu electrònic a l'adreça casaljove@vinaros.es.

[node:field_lugar:value]