Servicios
Documents relacionats

Vinaròs oferirà un més d'agost carregat d'experiències per a tots els públics

Vinaròs oferirà un més d'agost carregat d'experiències per a tots els públics

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha presentat la nova programació d'activitats per al mes d'agost, amb experiències molt variades perquè veïns i visitants puguen viure un estiu més intens. Viatges musicals per conèixer millor la història de la ciutat, sortir a la mar amb els pescadors o gaudir d'una nit de festa fins la matinada formaran part de l'agenda que s'ha preparat des de Turisme.

Abella ha destacat que "es tracta d'una programació que complementa l'àmplia oferta gastronòmica, cultural i turística de la localitat amb prop de 90 activitats pensades per a tot el públic en general." Entre elles ha fet especial menció de pesca turisme, tota una experiència on les persones que ho desitgen es podran convertir en pescadors per un dia i sortir a la mar, al costat dels professionals, per fer les captures que després podran degustar. El regidor ha insistit que aquesta nova proposta està tenint molt bona acollida a la ciutat.

D'altra banda, les persones que vulguen gaudir de bona música en un entorn privilegiat, com és l'ermita de la Misericòrdia, trobaran la seua opció en el Cicle de Concerts al Santuari de la Misericòrdia tots els divendres a les 21:00h. Els més joves podran passar-s'ho bé en una nova edició de la Beach Party, a la platja del Fortí, amb música de discjòqueis fins a la matinada o bé gaudir de tardes més relaxades amb els amics al Pati del Mercat.

Les visites guiades al patrimoni també continuaran durant el mes d'agost amb l'experiència de música barroca a l'església arxiprestal o rutes teatralitzades per conéixer millor la nostra història.

Per acabar Albella ha recordat que tota la programació per al mes d'agost ja es pot consultar als tríptics que trobaran a la Tourist Info en castellà, valencià, anglés i francés, també a les xarxes socials. Així mateix insistia que totes les activitats són gratuïtes, encara algunes necessiten inscripció prèvia tal com s'indica als programes de mà.

 

Programa