Servicios
Documents relacionats

Vinaròs es prepara per gaudir un Nadal carregat d'il•lusió i actes per a tota la família

Presentació Programa Nadal

Aquest matí el primer tinent alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i d'Interès Turístic, Marc Albella, amb la regidora d'Educació i Infància, Begoña López i la regidora de Desenvolupament Local i Cultura, Anna Fibla, ha presentat la programació de Nadal. Es tracta d'una feina conjunta entre totes les Regidories que acull més de 50 actes perquè veïns i visitants puguen gaudir d'unes bones festes nadalenques.

Albella ha detallat que aquesta mateixa tarde es farà l'encesa de les llums a la plaça Parroquial amb l'actuació de les corals infantils, que cantaran nadales, a més del petit espectacle que oferirà l'Acadèmia de Ball Locura. En aquest sentit, agraïa la feina feta des de la Regidora d'Obres i Serveis, que a través de l'empresa de l'enllumenat de la ciutat, ha instal·lat totes les lluminàries. Segons afegia l'adjudicatària ha fet una inversió de 10.800€, mentre que l'Ajuntament ha aportat 18.600€ extra per tal de decorar els carrers de la ciutat.

Pel que fa a les activitats una de les principals novetats serà la celebració de les minicampanades per al 31 de desembre. Es tracta d'un acte adreçat per al públic infantil, que es farà al migdia i que comptarà amb animació per part del Gimnàs Gentsana a la plaça Parroquial per celebrar l'arribada del nou any a les 12:00h. A la nit serà el torn de la retransmissió en directe de les campanades a través de Canal 56 i a més haurà orquestra fins ben entrada la matinada.

La cavalcada dels Reis d'Orient també serà un dels principals atractius de Vinaròs, enguany amb el circ com a fil conductor. El regidor Albella insistia que "es vol fer de la ciutat l'epicentre de l'activitat nadalenca i de les compres a la comarca".

Per la seua banda, la regidora Fibla comentava que el centre de la localitat s'omplirà d'animació infantil, jocs i tallers per tal de crear un bon ambient festiu que ajude a dinamitzar les compres. Segons comentava "Vinaròs disposa d'una àmplia oferta comercial amb productes de gran qualitat i preus molt ajustats, sempre amb la millor atenció personalitzada, per tant la millor opció per a fer les compres de Nadal i fer poble".

La regidora López assenyalava que els més petits podran gaudir d'una nova edició del Parc de Nadal del 26 al 29 de novembre, a més de l'Escola de Nadal. Segons comentava es farà la presentació corresponent perquè la ciutadania es puga informar de les inscripcions i de tots els actes que s'oferiran. 

Tota la programació de Nadal la poden consultar a través del web de l'Ajuntament de Vinaròs, xarxes socials i Tourist Info.

Des del Govern Municipal desitgen a tots els veïns unes bones festes nadalenques.