Servicios
Documents relacionats

Vinaròs rep una subvenció de la Generalitat Valenciana per al foment de la transparència

Transparència

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat ha atorgat una nova subvenció a l'Ajuntament de Vinaròs, per a posar en marxa eines que faciliten a la ciutadania l'accés a la informació municipal. Cal destacar que en total s'han presentat  a la convocatòria 207 municipis de tota la Comunitat, resultant el projecte de Vinaròs un dels més ben valorats, aconseguint la màxima subvenció de 5.000€.

El regidor de Govern Obert i Innovació Digital, Hugo Romero, ha destacat que "aquesta ajuda permetrà millorar l'actual portal de la Transparència per fer-ho encara més accessible i intuïtiu per als veïns que vulguen consultar informació municipal, com ara, el pressupost municipal, ingressos i despeses, contractacions i licitacions públiques". En aquest sentit, Romero ha remarcat que l'accés a la informació pública és un dels pilars bàsics de la democràcia i una forma que té la ciutadania de passar comptes amb l'administració.

Per acabar el regidor assenyalava que en els propers mesos es treballarà per modernitzar el portal de la Transparència, inclòs dintre del web municipal, per crear un espai renovat que facilite encara més l'accés a la informació d'una forma senzilla i intuïtiva, perquè qualsevol veí puga fer les consultes des de casa.