Servicios
Documents relacionats

Agenda

Concert de dolçaina i percussió

El pròxim diumenge, 20 de setembre, el Vinaròs Arena acollirà un concert de dolçaina i percussió de la mà de la "Colla de dolçaina i tabal de Vinaròs". Les entrades es podran recollir al Vinaròs Arena el mateix dia del concert. 

S'aplicaran totes les mesures de seguretat necessàries i serà obligatori l'ús de la mascareta en tot moment.

Espectacle de dansa

 Els pròxims 11 i 12 de setembre, a les 22 h, el Vinaròs Arena acollirà un espectacle de dansa de la mà de l'acadèmia de ball Locura. Les entrades es podran comprar anticipadament en Halcón Viajes (c. Agustí Comes, 17).

Serà obligatori l'ús de la mascareta i del gel hidroalcohòlic, així com mantindre la distància de seguretat en tot moment.

Actuació de Les Camaraes

El 10 de setembre, a les 21 hores, podreu gaudir de l'actuació del grup folklòric "Les Camaraes" al Vinaròs Arena.

Les entrades es podran adquirir:
De l'1 al 4 de setembre, de 19 a 20 h, al local de "Les Camaraes" (Passeig Colom, 4).
Dijous, 10 de setembre, a les 20 h, al Vinaròs Arena.

"La Valentía"

Els pròxims dies 4 i 5 de setembre, a les 22 hores, el Vinaròs Arena acollirà 'La Valentía', una comèdia sobrenatural d'Alfredo Sanzol.  

Les entrades es podran comprar al despatx de @puroteatroartesescenicas (C/ Sant Joan 29, baixos), de dilluns a dijous, d'11 a 13 h i 17 a 19 h. 

Ajuda Transport IES, curs 2020-2021

Dilluns 31 d'agost es publicaran les llistes a la Regidoria d'Educació, amb els beneficiaris de l'Ajuda Transport IES, curs 2020-2021. 

Xiquibó 2020-2021

El pròxim dilluns, 17 d'agost, es publicaran, a la Conselleria d'Educació, les llistes amb els beneficiaris de l'ajuda per a la conciliació de la vida laboral i familiar, xiquibó 2020-2021.

Espectacle "LO + GENTSANA"

 Els pròxims dies 14 i 15 d’agost, a les 22 h, el Vinaròs Arena acollirà “LO + GENTSANA”. Es tracta d'un espectacle de dansa, organitzat pel Gimnàs Gentsana i l’Ajuntament de Vinaròs, que combinarà coreografies amb material audiovisual.

Les entrades es podran recollir anticipadament a la tenda MOMO Moda Dona ( Plaça de Jovellar, 4) o bé, el mateix dia de l'esdeveniment, a la taquilla del Vinaròs Arena a partir de les 20 h i fins a completar l’aforament permés.

Concert de música tradicional de la Rondalla Vinarossenca Mar i Terra

El pròxim 8 d'agost, el Vinaròs Arena acollirà el concert de música tradicional de la Rondalla Vinarossenca Mar i Terra.   

Les entrades es podran recollir:  
Dilluns 3 i dijous 6, a la Casa de la Cultura (Av. Llibertat), de 20.30 a 21.30 h.  
Dimecres 5, dijous 6 i divendres 7, al Vinaròs Arena, de 18.00 a 20.00 h.  
Dissabte 8, al Vinaròs Arena, a les 19 h.    

S'aplicaran totes les normes de seguretat necessàries. Recordem que és obligatori l'ús de la mascareta. 
 

Esmuvi Profes Concert Live

Divendres 7 d'agost, al Vinaròs Arena, podreu gaudir de l''Esmuvi Profes Concert Live', un gran espectacle musical amb actuacions acústiques en directe. 
Reserva la teua entrada a info@esmuvi.com  

Venda i recollida d'entrades: el 7 d'agost al Vinaròs Arena, a partir de les 19 h. Fins a esgotar entrades o completar l'aforament permés.    

Recordeu complir les mesures de seguretat establides.

S'obri el termini per sol·licitar les ajudes al transport del curs 2020-2021

A partir de hui, i fins al 31 de juliol, s'obri el termini per presentar la sol·licitud d'ajudes al transport IES José Vilaplana i IES Leopoldo Querol, del curs 2020-2021. 

Els tràmits es faran telemàticament a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Vinaròs (https://vinaros.sedelectronica.es/) i cal adjuntar tots els documents en format PDF.