Servicios
Documents relacionats

Agenda

Jornades Galera

Les jornades se celebraran del 19 de febrer al 10 de març amb la participació de vuit restaurants, que ha preparat menús especialment dissenyats per a gaudir de la bona cuina vinarossenca.

Alguns restaurants ofereixen l’opció de "menú executiu" els dies feiners, una proposta més senzilla, amb preu reduït, per gaudir de les jornades amb un únic entrant, plat principal i postres.

Quan:
-
Carnaval Tapa Tapa

Vinaròs acollirà des d’aquest divendres i fins al 12 de febrer la segona edició de Carnaval de Tapa en Tapa amb la participació de 15 establiments. Cadascun d’ells ha elaborat propostes originals i creatives per a sorprendre als comensals amb el preu de 3,5€ que inclou cervesa, copa de vi o aigua, també si es desitja es podrà demanar un refresc per 0,50€ més.

 

Quan:
-
Programació Primavera

L’Ajuntament torna a apostar per una agenda teatral de gran qualitat artística i escènica amb companyies reconegudes a nivell estatal

Els abonaments per a totes les obres, amb un descompte especial del 20%, es podran adquirir del 19 al 29 de febrer a l’auditori municipal, mentre que passada aquesta data es podran comprar les entrades individuals.

Quan:
-
Carnaval 2024

Carnaval de Vinaròs 2024

Del 27 de gener al 12 de febrer tornarà la festa més divertida de l’any declarada d’Interés Turístic Autonòmic

Quan:
-
Vespra de Sant Sebastià

La plaça de l’ermita acollirà aquesta revetlla popular amb música en directe, discjòqueis i possibilitat de torrar la carn

La programació començarà a les 20.00h amb les actuacions de "Mi Lado Rebelde Soleado", "Furinyos" i Cristian DB

Quan:
-
Cartell

Les places Parroquial i Sant Valent s’ompliran de paradetes amb productes dels comerços locals, a més d’oferir una variada programació per a tots els públics

Quan:
-
Programació Nadal

Tallers, concerts, l'arribada de l'Home dels Nassos, la rebuda del patge reial o la tradicional Fira de Nadal formaran part de l'agenda d'activitats per a tots els públics.

Quan:
-
Santapau

La plaça Parroquial acollirà del 8 al 10 de desembre una nova edició de la Fira Lluís Santapau amb la participació d’artesans del xocolate i dels dolços tradicionals del Nadal. L’horari de la mostra serà tots els dies de 10:00h a 13:30h i de 17:00h a 20:30h, a més, s’inclourà una programació especial amb visites guiades, tallers de cuina infantil i un photocall per compartir a les xarxes.

Quan:
-
Jornades Cuina Arrossos

La proposta gastronòmica més antiga de la ciutat torna del 13 al 26 de novembre per oferir menús innovadors i creatius per sorprendre als comensals.

Els establiments participants són Bergantín, La Isla, Nou Gastrobar, Nou Parada, La Puerta Azul, Casa Lina, Brasserie El Poal, La Cullera i Rafel Lo Cristalero.

Quan:
-
Programacio tardor

Es tracta de nou obres de gran qualitat artística i escènica que combinaran humor per a fer riure a l'espectador, però també un matís social per a convidar a la reflexió.

Els abonaments per a gaudir de totes les obres amb una rebaixa especial del 20% ja es poden aconseguir a l'auditori municipal i a partir del 21 de setembre es posaran a la venda les entrades individuals amb el preu de 5€, amb descompte si es presenta el Carnet Jove.

Quan:
-