Servicios
Documents relacionats

Vinaròs celebrarà el proper 22 de maig el 14é concurs de dibuix Créixer en la Diversitat

Vinaròs celebrarà el proper 22 de maig el 14é concurs de dibuix Créixer en la Diversitat

Aquest matí al Saló de Plens de l'Ajuntament s'han presentat una nova edició del concurs Créixer en la Diversitat, una activitat molt important per als alumnes del col·legi d'Educació Especial del Baix Maestrat perquè puguen desenvolupar les seves capacitats i sobretot mostrar la seva visió personal de l'ermita.

El president de Cocemfe Maestrat, Ramón Meseguer, ha explicat que els alumnes primer gaudiran d'un bon esmorzar saludable, gentilesa de Carrefour, i després participaran en el certamen dibuixant l'ermita i el seu entorn. En aquest sentit, destacava que es tracta d'una activitat inclusiva per donar a conéixer a la ciutadania que és la discapacitat a través de l'exposició dels dibuixos es farà al Carrefour.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, ha indicat "que des de l'Ajuntament sempre col·laboraran amb aquest tipus d'iniciatives que tenen com a objectiu millorar la integració social de les persones amb discapacitat". Així mateix agraïa l'esforç del col·legi i de Cocemfe Maestrat per fer possible un any més el concurs, insistint que l'ermita és un espai per a tots. D'altra banda, ha destacat que "la millora manera de fomentar la inclusió és realitzar activitats que fomenten el contacte i sobretot visualitzen aquest col·lectiu tan important de la nostra societat".

Per la seva banda, el director del col·legi d'Educació Especial del Baix Maestrat, Richard Campos, agraïa l'esforç de Cocemfe Maestrat, Fundació Carrefour i Ajuntament per celebrar un any més el concurs. Segons destacava és una activitat molt esperada pels alumnes perquè suposa gaudir d'una jornada de convivència fora de l'escola, a més de fomentar la inclusió, afegint que tots són guanyadors només pel fet de participar.

Per acabar el responsable de Carrefour Vinaròs, Fran Alba, agraïa la col·laboració de l'Ajuntament i comentava que des de la Fundació Carrefour sempre contribuiran amb entitats com Cocemfe Maestrat per afavorir la integració social de les persones amb discapacitat.