Servicios
Documents relacionats

Vinaròs celebrarà dilluns el Fòrum Jove vinculat al Pla Local de Joventut

Forum-jove
2021-11-26

Es tracta d'una taula de debat oberta al jovent de la localitat perquè aporte les seues inquietuds o propostes per a millorar la ciutat

El Fòrum Jove és una eina de participació de duració concreta, amb vocació de ser periòdica, mitjançant la qual les administracions públiques i les persones joves dialoguen i treballen conjuntament per a construir les polítiques públiques territorials i sectorials. (Article 20, de la Llei 15/2017, de 10 de novembre, de polítiques integrals de joventut, de la Generalitat).

Així doncs, després d'uns mesos complicats, no podem oblidar les conseqüències i els entrebancs que la situació sociosanitària derivada de la Covid-19 ha suposat per a l'oci educatiu, s'ha finalitzat el procés de diagnosi de la realitat juvenil de Vinaròs. Un procés, però, que no pot concloure sense generar aquest espai de debat i reflexió entre l'administració i la joventut.

És per això, que el Departament de Joventut ha organitzat un Fòrum Jove per exposar els resultats de l'enquesta d'interessos i inquietuds juvenils a la joventut de Vinaròs i, de manera col·laborativa i participativa, establir els principals eixos i propostes d'actuació per al Pla Local de Joventut.

Així que si tens entre 12 i 30 anys, t'esperem dilluns 29 de novembre a les 17.00 hores, al Casal Jove, per pensar col·lectivament en el futur del municipi. Una participació que esdevé clau per identificar necessitats, conéixer inquietuds i imaginar propostes de millora per a la nostra població.