Servicios
Documents relacionats

Vinaròs celebra la Junta de Seguretat Local per a la celebració de les Festes de Sant Joan i Sant Pere

Junta-seguretat
2021-06-17

La trobada ha servit per coordinar els dispositius especials que desplegaran els cossos de seguretat per tal de garantir la bona marxa de les activitats programades

L’Ajuntament de Vinaròs va celebrar ahir la Junta de Seguretat Local amb l’alcalde, Guillem Alsina, el primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella, el cap de la Policia Local, Juanma Domènech i representants de la Policia Autonòmica, a més de comptar amb la presència telemàtica de la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten i representants de la Guàrdia Civil.

Durant la trobada es van acordar els diferents dispositius especials que desplegaran els cossos de seguretat davant dels actes previstos per a les festes de Sant Joan i Sant Pere. Així mateix, des de la Policia Local, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, es faran patrulles per a evitar el consum de begudes alcohòliques a la via pública, en especial a la platja, zona portuària i tram final del passeig de Fora del Forat.

El regidor Albella ha destacat que “durant la revetlla de Sant Joan es permetrà l’accés a les platges, per sopar a la vora de la mar o banyar-se els peus, tal com marca la tradició, sempre amb el compliment de les mesures sanitàries establertes per la Generalitat Valenciana”. Segons afegia no es permetrà el consum de begudes alcohòliques ni la realització de festes.

Pel que fa a la programació festiva, Albella comentava que tots els espais comptaran amb el control de l’aforament, a més de totes les normatives d’evacuació.

Jornada de portes obertes de la Policia Local

Dintre de la programació festiva la Policia Local oferirà una jornada de portes obertes juntament amb el Consorci Provincial de Bombers i la Creu Roja de Castelló. L’activitat es farà el 25 de juny l’envelat de l’Atlàntic i estarà adreçada especialment als més petits amb tallers de seguretat viària, exposició de vehicles, classes per enlairar un dron i fins i tot demostracions de les unitats canines de Vinaròs, Benicarló i Tortosa.

El cap de la Policia Local, Juanma Domènech, destacava que “aquesta iniciativa neix arran del confinament, on els agents per animar als xiquets, feien vídeos personalitzats per felicitar-los pel seu bon comportament i els petits responien amb dibuixos, així que es va decidir crear una jornada de portes obertes per a apropar el cos als xiquets i exposar tots els dibuixos que es van rebre”.