Servicios
Documents relacionats

Vinaròs avança en la redacció del Pla de Regeneració Urbana i Mobilitat Sostenible

Vinaròs avança en la redacció del Pla de Regeneració Urbana i Mobilitat Sostenible

La regidoria de Govern Obert, encapçalada per Hugo Romero, continua amb el procés participatiu per a la redacció del Pla de Regeneració Urbana i Mobilitat Sostenible (PRUMS). Es tracta d'un estudi amb la voluntat de protegir el patrimoni històric de Vinaròs, a més de crear una mobilitat molt més agradable i eficient, tot amb l'objectiu de fer de la ciutat un municipi més sostenible.

Romero ha detallat que per a facilitar la participació dels veïns s'ha habilitat una enquesta anònima en línia, amb preguntes senzilles que fan referència al transport que s'utilitza de forma diària per traslladar-se per la ciutat o la mobilitat dels vianants. El regidor ha destacat que "és important la participació dels veïns per tal de redactar un pla que s'adapte de la millor manera possible a la ciutadania i aconseguir fer de Vinaròs la ciutat que tots volem". 

L'enquesta es pot fer a través de l'adreça http://vinaros.planifica.org on també es pot consultar tota la planificació prevista per a la redacció del PRUMS, a més de disposar d'un mapa interactiu amb l'actual Pla General d'Ordenació Urbana.