Servicios
Documents relacionats

Vinaròs Arts Escèniques presenta el vídeo promocional del festival

Vinaros-arts-esceniques
2021-06-30

Es tracta de la creació realitzada per l'artista David Inlines inspirada en les formes geomètriques i amb la música de Carlos Santos

La regidora de Cultura, Anna Fibla, acompanyada per la tècnica, Amparo Chaler, ha presentat aquest matí, a la Biblioteca Municipal el vídeo promocional del 2on Festival Vinaròs Arts Escèniques creat per David Inlines. Es tracta d'un muntatge audiovisual inspirat en les formes geomètriques, que serveix per fusionar les matemàtiques amb l'art, tot acompanyat amb la música de Carles Santos, per oferir un peça plena d'energia.

Durant la presentació del vídeo la regidora Fibla agraïa a Inlines la feina realitzada i insistia que es tracta d'un treball de gran qualitat que servirà per obrir el nou festival de Vinaròs Arts Escèniques aquest diumenge 4 de juliol. En aquest sentit, recordava que "l'obra Antígona de la companyia El Desván serà l'encarregada d'inaugurar la programació, que comptarà també amb la participació dels alumnes de l'Aula Municipal de Teatre i de la ballarina Esther Miralles".

Per la seua banda, Inlines ha "destacat que la geometria representa la màgia del teatre que apareix a Vinaròs quan s'amaga el sol, llavors tot comença a ballar amb la música de Carlos Santos, que envolta tot el conjunt de misteri". Inlines assenyalava que existeix una relació directa entre l'art i la geometria, perquè segons indicava la forma polièdrica representa les diferents formes d'entendre l'art.

Entrades

La venda de les entrades per a tots els espectacles es farà a través del web www.entrades.com, també des de l'enllaç directe que s'habilitarà des de la pàgina de l'Ajuntament i el mateix dia de la inauguració del festival al Vinaròs Arena. L'aforament serà per a 499 persones i totes les obres es representaran a les 22:00h.