Servicios
Documents relacionats

Vinaròs acollirà una nova edició del Festival Internacional de Curtmetratges Agustí Comes

Vinaròs acollirà una nova edició del Festival Internacional de Curtmetratges Agustí Comes
2020-07-08

Es tracta d’una cita imprescindible per als amants del cinema on cada any aconsegueix incrementar la seua participació amb propostes originals i sorprenents de diferents parts del món

La Fundació Caixa Vinaròs ha presentat del XIX Festival Internacional de Curtmetratges Agustí Comes que se celebrarà del 21 al 24 de juliol, amb la projecció dels 12 finalistes i l’entrega dels premis l’1 d’agost. Una vegada més s’han superat totes les expectatives amb més de 890 propostes presentades d’arreu del món, com ara Perú, Estats Units, Austràlia o Japó, fet que demostra la gran importància d’aquest certamen.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha assenyalat que “es tracta del Festival amb més projecció internacional de Vinaròs i fortament consolidat, perquè que tot i el coronavirus, compta amb curtmetratges de més de 40 països diferents”. Segons afegia “des de l’Ajuntament continuarem col·laborant sempre amb la Fundació Caixa Vinaròs per a fer d’aquest Festival una gran cita cultural cinematogràfica”.

La secretària de la Fundació Caixa Vinaròs, Nati Romeu, ha agraït a l’Ajuntament totes les facilitats que ha posat per a poder emmarcar el Festival de Curtmetratges dintre de Vinaròs Arena i poder oferir així les projeccions a la plaça de bous. En aquest sentit, destacava que “es tracta d’un espai òptim per gaudir de les sessions i esperem que tinga continuïtat en els propers anys”.

Pel que fa a les projeccions, es faran els dies 21, 22 i 23 de juliol amb els 12 curts finalistes, mentre que per al 24 es farà la tradicional Macedònica amb aquelles propostes, que tot i no entrar a concurs, destaquen per la seua originalitat o gran qualitat. Ja per a l’1 d’agost es farà l’entrega dels guardons als dos millors curts.

Vinaròs Arena i Festival de Curts

Les projeccions es faran a la plaça de bous, amb totes les mesures de seguretat i distanciament per a garantir la salut dels espectadors. Les entrades per a totes les sessions es podran aconseguir a partir d’aquest dijous a l’Auditori Municipal i també el mateix dia de les projeccions, amb la posada a la venda el 20% dels tiquets a la taquilla de Vinaròs Arena.