Servicios
Documents relacionats

Obres i Serveis posa en marxa feines de reparació del litoral vinarossenc

Obres i Serveis posa en marxa feines de reparació del litoral vinarossenc

A primera hora del matí els operaris municipals han començat les feines de reparació de les platges del Fortí, Fora del Forat i Clot, les més afectades pel temporal marítim que es va produir ahir. Les tasques sobretot consisteixen en la retirada d'elements arrossegats per les onades.


La regidora d'Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha explicat que "també es farà l'aportació de sorra a la zona sud de la platja del Fortí per esmenar tota la que s'ha endut el temporal, a més també de ser una barrera natural per evitar que les onades arriben fins al passeig". 


D'altra banda, Morellà ha anunciat que en els propers dies també es faran feines de reparació a les cales de la Costa Nord i Sud que es van veure afectades pel temporal marítim.


El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que "és important mantenir en òptimes condicions el litoral perquè encara estem en temporada de bany, fins al 15 de setembre, i molts visitants i veïns aprofiten els últims dies de l'estiu per gaudir de la platja". En aquest sentit, el regidor ha agraït la tasca de la brigada municipal, Policia Local i l'empresa encarregada del manteniment de platges.


Per acabar, tant Albella com Morellà han assenyalat que gràcies a les tasques de prevenció i a la retirada de tots els materials sensibles a ser arrossegats per les onades, no s'han produït danys materials significatius.