Servicios
Documents relacionats

Obres i Serveis adequa el carrer de la Closa

Obres i Serveis adequa el carrer de la Closa
2020-10-16

Aquesta setmana la Regidoria d'Obres i Serveis està executant feines de millora al carrer de la Closa amb l'adequació de la plataforma del vial. Cal destacar que des de fa alguns anys, quan es produïen fortes precipitacions, el vial patia problemes d'acumulació d'aigua, fet que dificultava la circulació als veïns de la zona.

La regidora d'Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha explicat que "s'ha realitzat un estudi topogràfic per a determinar els nivells de plataforma viària i adequar el carrer perquè l'aigua de les precipitacions es derive cap a les cunetes, per evitar així els problemes d'acumulació". Pel que fa a les feines, Morellà ha comentat que l'empresa BECSA és l'encarregada d'executar les obres a través d'una inversió de 17.000€ amb fons propis de l'Ajuntament. Aquestes tasques consisteixen en l'anivellació del carrer, a més d'asfaltar de nou la carretera amb una aglomerat semi-calent.

Per acabar, Morellà assenyalava que "esperem que amb aquestes actuacions s'esmenen els problemes que han patit els veïns de la zona de la Closa durant molt de temps".