Servicios
Documents relacionats

Les UPCCA de la Comunitat Valenciana celebren la I Jornada en línia sobre Prevenció d'Addiccions amb Perspectiva de Gènere

UPCCA
2021-03-03

Les unitats de prevenció comunitària en conductes addictives de la Comunitat Valenciana preparen per al pròxim dia 10 de març de 2021 la I Jornada de Prevenció d'Addiccions amb Perspectiva de Gènere de 17 a 20:30h en format en línia a través de la plataforma TEAMS.

El principal objectiu de la Jornada és conscienciar sobre els estereotips de gènere i ampliar la mirada del personal que treballa en aquest àmbit de la prevenció d'addiccions per a aconseguir intervencions inclusives i augmentar la qualitat d'aquestes.

Per tant, va dirigida a personal que treballe la prevenció d'addiccions des de qualsevol àmbit i, a títol personal, a qualsevol persona interessada. La inscripció és gratuïta a través del següent enllaç: https://bit.ly/37KuVu7.

El treball en xarxa que les UPCCA realitzen és ambiciós i pretén unificar criteris i metodologies d'intervenció i amb aquesta trobada es fa un pas més en aqueix sentit.

Serà una jornada de reflexió, entreteniment i amb una nota final d'humor.