Servicios
Documents relacionats

Les feines del parc de la Paret Blanca avancen a bon ritme

Les feines del parc de la Paret Blanca avancen a bon ritme

Els alumnes-treballadors del taller d'ocupació "Et Formem" són els encarregats de realitzar les tasques d'adequació per a convertir l'espai en una zona d'esbarjo per a tota la família.

La regidoria de Medi Ambient, encapçalada per Jordi Moliner, continua coordinant les obres de construcció del parc de la Paret Blanca, ubicat just abans del pont d'accés a l'ermita de la Misericòrdia. Segons ha destacat Moliner el projecte avança a bon ritme i els alumnes-treballadors del taller "Et Formem" ja han plantat 35 moreres, 11 oliveres i 22 palmeres, tot amb l'objectiu de crear un punt verd, a més de fer la instal·lació dels elements de joc.

El regidor ha recordat que "la Paret Blanca té una extensió de 8.770m2 i disposarà d'una zona amb jocs tradicionals per a tota la família creat amb l'assessorament d'Antonio Barreda. També hi haurà un espai per a gossos i un circuit d'agilitat canina supervisat per l'associació d'Assessorament Psicològic Caní de Vinaròs". D'altra banda, afegia que "es crearà un petit carril bici perquè els més menuts puguen aprendre a anar en bicicleta, així com un joc de l'Oca Vinarossenca gegant de 50m2. En definitiva, un parc pensat per a tots els públics". 

Pel que fa a les feines que es desenvolupen ja s'han instal·lat els primers elements de jocs infantils i els accessos al parc, així també com la zona d'agilitat per als gossos. Moliner, juntament amb els assessors canins, ha visitat el parc per coordinar les feines de col·locació dels elements, amb els alumnes del taller "Et Formem", per garantir la seva bona instal·lació, atenent les recomanacions dels experts.

El regidor ha insistit que l'objectiu és oferir una nova zona d'esbarjo per a les persones i famílies que pugen fins a l'ermita, un espai on poder descansar a l'ombra dels arbres i jugar amb els jocs tradicionals que s'instal·laran. D'altra banda, els veïns que tinguin gos també podran gaudir del parc gràcies a la zona per a mascotes que es crearà i al circuit d'agilitat canina. 

Per acabar Moliner ha insistit que el parc encara no està obert al públic i demanava a la ciutadania que respecte les instal·lacions fins que no estiga tot enllestit.