Servicios
Documents relacionats

Els alumnes dels instituts de Vinaròs realitzaran una cursa solidària amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Cursa solidaria
2021-12-01

La carrera es farà a la carpa de l'Atlàntic i tota la recaptació es destinarà a Cocemfe Maestrat

Aquest divendres 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, a partir de les 11:30h prop de 500 alumnes dels dos instituts de Vinaròs, IES Leopoldo Querol i IES José Vilaplana, s’uniran per participar en la I Cursa Solidària organitzada pels departaments d'Educació Física dels dos centres educatius.

Cada alumne correrà o caminarà durant els 45 minuts que durarà la cursa en un circuit tancat d'un quilòmetre i segons la distància recorreguda farà el seu donatiu patrocinat per familiars i amics. En aquesta primera edició la recaptació es donarà a l'Associació de Persones amb Discapacitat Cocemfe Maestrat, col·laboradora habitual en les activitats de conscienciació en els dos centres.

Per dur a terme aquesta activitat els instituts han comptat amb la col·laboració del Consell Municipal d’Esports, Policia Local, Brigada Municipal de l'Ajuntament i el Mercat de Vinaròs, que patrocina l’avituallament de fruita.

Des de l'organització de la cursa es vol convidar a tothom a vindre divendres a la carpa de l’Atlàntic per animar a l’alumnat en aquesta iniciativa social i saludable.