Servicios
Documents relacionats

Comunicat oficial de l’Ajuntament de Vinaròs i la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC)

Carnaval-2021-vinaros
2021-01-25

Davant de les noves mesures restrictives de la Generalitat Valenciana s'ha previst suspendre part de la programació

Des de l’Ajuntament de Vinaròs, conjuntament amb la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC), s'ha acordat suspendre part de la programació del Carnaval Virtual 2021 a causa de les últimes restriccions de la Generalitat Valenciana, que avui mateix, 25 de gener, entren en vigor.

Per aquests motius, s'ha decidit suspendre l'arribada de Carnestoltes i la imposició dels corbatins prevista per al divendres 5 de febrer, així també com el judici programat per al diumenge 14 de febrer. Cal destacar que aquestes dues activitats anaven ser gravades en fals directe, amb totes les mesures de seguretat corresponents per a garantir la salut dels participants.

Pel que fa al Carnestoltes d'Or, que enguany s'entregava a Anna Castán, es posposarà el seu lliurament quan la situació sanitària ho permeta. D'altra banda, destacar també que el concurs d'aparadors queda suspés.

En relació al documental Carnaval de Vinaròs darrere la màscara, sí que es realitzarà la seua emissió tal com estava prevista per al dissabte 6 de febrer a les 19:00h, a través de les xarxes socials i les televisions. Així mateix, també se celebrarà el concurs de dibuix infantil a les escoles.

Per acabar, tant des de l'Ajuntament com des de la COC, desitgen que el Carnaval 2022 es puga celebrar amb condicions normals, on ja s'ha previst la inauguració de la portalada de les casetes dissenyada per l'artista Ximo Foix.