Servicios
Documents relacionats

Vinaròs hissa les Banderes Blaves a les platges del Fora Forat i el Fortí

Hissada de la bandera blava a la platja Fora Forat

Aquest matí s'ha fet l'acte de la hissada de les Banderes Blaves a les platges del Fora Forat i el Fortí amb la presència del regidor de Turisme, Domènec Fontanet, l'alcalde, Enric Pla i les reines i dames de les festes.

Cal destacar que la platja del Fora Forat és la primera vegada que aconsegueix aquest distintiu d'excel·lència, gràcies a la feina desenvolupada des del govern municipal i les brigades per mantenir l'espai en òptimes condicions i oferir uns serveis de qualitat per als banyistes. En aquest sentit, l'alcalde Pla ha indicat que "Vinaròs ha sigut un dels tres municipis de tot el País Valenciana que enguany ha aconseguit sumar una nova Bandera Blava a les platges".

L'alcalde Pla ha destacat que "l'oferta turística de sol i platja té molta personalitat i està molt ben valorada per part dels usuaris, fet que ajuda a fidelitzar un turisme de qualitat". D'altra banda, ha afegit que l'objectiu és treballar cap a una oferta accessible i sobretot sostenible.

Per la seva banda, el regidor de Turisme, Domènec Fontanet, ha destacat "que la platja del Fortí ha renovat la Bandera Blava certificant un any més l'excel·lent qualitat de la sorra i l'aigua, així com dels serveis que s'ofereixen per als banyistes, com una fàcil accessibilitat o socorrisme". Pel que fa a la platja del Clot, Fontanet ha comentat que tot i no aconseguir la distinció es continuen oferint uns serveis òptims amb una qualitat ambiental excel·lent, destacant que el motiu de la pèrdua de la Bandera Blava ha sigut com a conseqüència d'un entrebanc administratiu.

Les Banderes Blaves s'afegeixen a les distincions Qualitur que cada any atorga l'Agència Valenciana de Turisme, reconeixent també l'excel·lent qualitat de les platges i cales. Fet que certifica que Vinaròs disposa d'un costa magnífica, que fa que cada any centenars de turistes s'apropen fins al municipi per gaudir del litoral.