Servicios
Documents relacionats

Vinaròs donarà la benvinguda al Nadal amb l'encesa de les llums el divendres 24 de novembre

Llums Nadal
2023-11-16

L’acte, que comptarà a partir de les 18.30 amb animació pels carrers del centre, es desenvoluparà a la plaça Parroquial amb actuacions de dansa i música i efectes de llum i so

Un any més Vinaròs es prepara per gaudir de les festes nadalenques i des de la Regidoria d'Obres i Serveis s'ha fet la instal·lació de l’enllumenat decoratiu, per tal de crear un bon ambient festiu a la localitat. El divendres 24 de novembre, a les 19:00h, es farà l’encesa en un acte molt especial que començarà amb animació prèvia pels carrers de la ciutat i continuarà amb actuacions de dansa i música a la plaça Parroquial.

En concret, es comptarà amb l’Acadèmia de ball Locura, les corals del CEIP Misericòrdia, Numa Music, ESMUVI, CEP Assumpció i Societat Musical La Alinza, per oferir un bon espectacle nadalenc per a tots els públics. D’altra banda, també es demanarà la participació del públic per ajudar a il·luminar tota la plaça, a més de sorpreses per a tots els assistents

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic i Festes, Marc Albella, ha destacat que “una vegada més, des de l’Ajuntament de Vinaròs, s’ha treballat perquè la ciutat siga un referent, que convide als veïns i visitants a gaudir de les seues compres nadalenques”. En aquest sentit, assenyalava que l’encesa de llums coincidirà amb la celebració del Black Friday, per tant una bona oportunitat per ajudar a incentivar l’activitat comercial del municipi.

Per acabar, Albella convidava tots els veïns i veïnes del municipi, així com visitants de la comarca a apropar-se el divendres 24 de novembre a Vinaròs per donar la benvinguda al Nadal i gaudir de l’espectacle que s’ha preparat amb l’encesa de l’enllumenat.