Servicios
Documents relacionats

Vinaròs celebra la primera jornada de participació del Pla Especial de Protecció del Centre Històric

Vinaròs celebrarà la primera jornada de participació del Pla Especial de Protecció del Centre Històric

La regidoria de Govern Obert, encapçalada per Hugo Romero, continua apropant la gestió municipal a la ciutadania i ha organitzat per al dijous la primera jornada de participació pública per a la redacció del Pla Especial de Protecció del Centre Històric. La reunió es farà a les 19:30h al saló de plens de la Biblioteca Municipal, amb l’objectiu d’informar als veïns en què consistirà el projecte i escoltar les seves propostes a través de les meses sectorials.

La trobada, que estarà oberta a tota la ciutadania, comptarà amb dues parts. La primera consistirà en explicar que és un Pla Especial de Protecció, perquè és necessari i les fases que s’han de desenvolupar, a més de presentar l’equip redactor del projecte. Per a la segona part es farà un taller de diagnosis, estructurat amb meses sectorials rotatives, per fer un balanç de la situació actual del centre històric de Vinaròs.

El regidor Romero ha explicat que “es crearan tres taules de treball, la primera per a tractar Urbanisme i Patrimoni, la segona per a Medi Ambient, Espai públic, Mobilitat, Paisatge i Comerç, mentre que la tercera mesa serà per a parlar dels Equipaments i usos, Turisme, Habitatge i Benestar Social”. Romero ha insistit que “cadascuna de les taules serà rotativa amb la finalitat que tots els participants aporten les seves propostes en tots els temes que es tractaran”.

Cal destacar que des de la regidoria també s’ha habilitat l’adreça web http://pepvinaros.particip.es/ on es podrà seguir tot el procés de redacció del Pla Especial de Protecció del Centre Històric. Així mateix a la pàgina també es facilitarà una enquesta digital perquè els veïns també participen de forma activa en el desenvolupament del projecte.