Servicios
Documents relacionats

Turisme Vinaròs aconsegueix més de 60.000€ en ajudes per a dinamitzar el sector turístic local

Subvencions Turisme 2018

Les ajudes provenen de tres administracions diferents: Turisme Comunitat Valenciana, la Conselleria d’Igualtat i la Diputació de Castelló.

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Vinaròs ha aconseguit diverses ajudes per valor de més de 60.000€ durant l’anualitat 2018. La més destacable per la quantitat rebuda és l'atorgada per Turisme Comunitat Valenciana per un total de 51.508,03€. Les ajudes d’aquesta administració han permés desenvolupar campanyes per potenciar la imatge de la Festa del Llagostí i el Concurs Nacional de Cuina, així com augmentar la promoció del calendari gastronòmic anual de Vinaròs, tant en xarxes socials com en premsa escrita i audiovisual.

Des de l’Administració autonòmica també s’ha donat un important suport al manteniment de platges i cales de Vinaròs a través de subvencions per a la renovació del certificat de gestió mediambiental ISO 14001, que garanteix que Vinaròs continua sent un referent de qualitat i compromís al litoral mediterrani. A més a més, s’ha obtingut una ajuda per a la contractació del servei de salvament i socorrisme a les platges de Vinaròs, els usuaris de les quals s'han quantificat en 366.493, de juny a setembre.

Cal destacar també l'ajuda atorgada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a l'adquisició de nou equipament per a les platges accessibles, valorat en 3.923,38€.

La Diputació de Castelló, a través del Patronat Provincial de Turisme, també ha donat suport a la gestió de Turisme Vinaròs, amb una ajuda que ha permés ampliar la contractació de personal de reforç de la Tourist Info durant el segon semestre de l’any.

Des del departament de Turisme s’ha treballat aquest últim mes per tal d’enllestir tota la documentació justificativa que des de Turisme Comunitat Valenciana se sol·licita abans de l’abonament efectiu de les ajudes.

El regidor de Foment de l'Activitat Econòmica, Turisme, Comerç i Consum, Doménec Fontanet, ha mostrat la seua satisfacció, un any més, pels fruit de l’esforç dut a terme per a aconseguir aquestes ajudes, que reporten un gran estalvi econòmic a les arques municipals, així com la satisfacció de saber que des de Turisme Comunitat Valenciana i altres administracions es valoren positivament els projectes de Turisme Vinaròs.

Finalment, el regidor de Turisme, Domènec Fontanet, també ha informat sobre la destinació de diners en les jornades gastronòmiques celebrades durant l’any 2018, tant en insercions en mitjans provincials com municipals, en premsa escrita, ha pujat un muntant de 5.759€, en falques de ràdio 4.642€, i amb la impressió de llibrets i cartellera 8.087€. “Estem parlant d’una xifra de més de 18.000€ invertits en el Turisme al nostre poble, i crec que s’ha fet una bona promoció gastronòmica de Vinaròs i dels restaurants participants”, ha indicat Domènec.

Amb la col·laboració de Comunitat Valenciana