Servicios
Documents relacionats

L'Ajuntament presenta una extensa programació de Nadal

Programacio Nadal
2022-12-09

Tallers, concerts, l'arribada de l'Home dels Nassos o la cavalcada dels Reis d'Orient formaran part de l'agenda d'activitats per a tots els públics

L'Ajuntament de Vinaròs, amb la col·laboració de les entitats locals, ha preparat una àmplia programació d'actes perquè grans i petits puguen gaudir d'unes bones festes nadalenques. Un dels actes més esperats serà la Fira de Nadal que es farà del 16 al 18 de desembre a la plaça Parroquial amb paradetes dels comerços locals. Així mateix, durant la mostra hi haurà animació infantil, tallers i actuacions per tal d’oferir un bon ambient festiu per a incentivar les compres.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, destacava que “s'instal·laran una trentena de casetes per oferir una àmplia oferta de productes, tot amb un bon ambient nadalenc i amb l’atenció personalitzada del comerç de proximitat”.

La programació també inclourà l’actuació nadalenca dels alumnes de l'Espai de Sensibilització Musical NUMA MUSIC  amb un concert a la plaça del Convent de Sant Francesc per al 18 de desembre, així com l’exposició “Xicoteta gran mostra” de la Colla de Nanos i Gegants del 22 de desembre al 7 de gener a la capella de Santa Victòria.

Un dels actes més esperats de l’agenda nadalenca serà la recepció del Pare Noel el 23 de desembre a la carrer dels Sants Metges i la tradicional Volta a Peu de Nadal que cada any organitza el Club Esportiu Vinaròs, amb la participació de centenars de persones.

El teatre també formarà part de la programació festiva amb l’obra per a tota la família “Bada Botó” a l’auditori municipal per al 28 de desembre, mentre que per al dia següent a la plaça de Sant Antoni s’oferirà l’espectacle musical “Cantem Nadal d’arrop i tallaetes”. El 30 de desembre serà el torn de la proposta còmica “Espectacle Riures” amb Mir Blacksmith, Patricia Ferrero i Lluís Mosquera a l’auditori municipal.

L’últim dia de l’any arribarà l’Home dels Nassos i acomiadarem el 2022 amb les campanades a la plaça Parroquial, que inclourà animació dels discjòqueis, Denis Segarra i Àlex Montes, a més de sorpreses per entrar amb bon peu al 2023.

Per últim, el 4 de gener es farà la recepció dels patges reials a la plaça de Sant Antoni i el dia 5 se celebrarà la tradicional cavalcada dels Reis d'Orient amb l'arribada al port i posterior desfilada pels carrers de la ciutat fins arribar a la plaça Parroquial.

La programació amb totes les propostes de Nadal es pot consultar a les xarxes socials de l’Ajuntament de Vinaròs i també es pot recollir en format paper a la Tourist Info.