Servicios
Documents relacionats

L'Ajuntament abonarà la propera setmana 379.234€ en ajudes directes al comerç

Vinaros-reactiva
2021-06-15

En total s'ha resolt favorablement 190 sol·licituds entre tots els establiments que s'han adherit a aquestes ajudes impulsades amb fons propis del Consistori

L'Ajuntament de Vinaròs informa que a partir de la propera setmana farà efectives les ajudes directes al comerç de Vinaròs Reactiva, que va posar en marxa el passat mes d'abril. En total abonarà 379.234€ entre les 190 sol·licituds que s'han resolt favorablement, on cal destacar que només 9 de totes les presentades no han complert els requisits.

L'alcalde, Guillem Alsina, ha agraït la tasca realitzada pels tècnics municipals que, segons assenyala, "han treballat de forma intensa per a poder avaluar totes les sol·licituds presentades i fer l'abonament de les ajudes amb la màxima celeritat possible". Segons assenyalava des de l'Ajuntament es va preveure una partida inicial de 600.000€, amb fons propis, per atendre tots els establiments comercials de la ciutat amb una quantitat fixa de 2.000€ per garantir que cap es quedés sense la seua corresponent ajuda.

L'alcalde agraïa també feina desenvolupada des de les Regidories d'Hisenda i Comerç per fer possible Vinaròs Reactiva, que s'ha afegit a les subvencions que també s'han posat en marxa des de la Generalitat Valenciana i Diputació de Castelló per ajudar a empreses i comerços a poder superar la crisi del coronavirus.