Servicios
Documents relacionats

El Ajuntament inicia les obres d'adequació del carrer de Ramon Llull

Ramon Llull
2024-04-19

Els treballs suposaran millorar l'accessibilitat del vial amb plataforma única i instal·lar mobiliari urbà, fet que permetrà integrar el carrer amb la resta de l'entorn urbà

El Ajuntament de Vinaròs ha iniciat aquesta setmana els treballs de millora del carrer de Ramon Llull. Les obres s'han adjudicat per un import de 77.925€.

El vicealcalde, Juan Amat, ha indicat que “la política del nou equip de govern passa per fer realitat el que fins ara només havien estat promeses incomplertes”.

Al seu torn ha detallat que el projecte “suposarà crear una plataforma única al vial que oferirà una millor mobilitat als vehicles i vianants, així com fer més accessibles els porxos del carrer de Ramon Llull, que inclourà la creació d'una vorera a l'altre costat del vial”. Segons explicava aquestes obres tenen un termini d'execució de quatre mesos i demanava comprensió a la ciutadania mentre es desenvolupen els treballs.

D'altra banda, Amat destacava “aquesta actuació únicament serà la primera part d'un ambiciós pla de remodelació en el qual està treballant el nou govern municipal i que possibilitarà millorar significativament l'entorn d'aquesta zona, en la qual la nostra iniciativa de desenvolupar el PAI de la Torre Ballester suposarà la veritable transformació”.