Servicios
Documents relacionats

Agricultura anuncia que a finals de setmana començaran les feines d'adequació del camí de Sunyer

Agricultura anuncia que a finals de setmana començaran les feines d'adequació del camí de Sunyer

El regidor d'Agricultura, Jordi Moliner, ha comparegut aquest matí davant dels mitjans de comunicació per informar a la ciutadania que aquest divendres començaran les feines de millora de l'asfalt al camí de Sunyer. En concret les feines es faran des de l'accés a la nova N-340 fins al camí vell d'Alcanar, un total de 2,8 quilòmetres.

Moliner ha explicat que "divendres es tallarà la circulació per fer les feines de fresat de la carretera, mentre que dissabte i diumenge es tornarà a obrir al trànsit perquè els veïns puguen accedir a les seues finques". Per dilluns i dimarts de la setmana vinent es tancarà de nou el pas dels vehicles per realitzar les feines d'asfalt. El regidor ha demanat disculpes a la ciutadania per les molèsties que puguen ocasionar aquestes obres, insistint que es tracta d'unes feines molt necessàries per millorar la seguretat viària del camí de Sunyer. Així mateix Moliner ha pregat la col·laboració dels veïns perquè no circulen pel vial, a no ser que siga d'extrema necessitat, per deixar treballar els operaris amb total comoditat.

Hora de Planeta

Durant la roda de premsa Moliner també ha anunciat que Vinaròs s'afegirà aquest diumenge a l'Hora el Planeta que cada any convoca a nivell mundial l'organització internacional WWF. Des de les 20:30h fins a les 21:30h l'Ajuntament tancarà els llums dels edificis municipals durant una hora per afegir-se a les reivindicacions contra el canvi climàtic.

El regidor ha animat a la ciutadania a participar en aquest petit gest, insistint que "no només es quede en una acció aïllada, sinó que cal prendre consciencia per cuidar el Medi Ambient i lluitar contra el canvi climàtic".