Servicios
Documents relacionats

Programació del Festival Vinaròs Arts Escèniques

Programació del Festival Vinaròs Arts Escèniques

Cultura presenta la programació del Festival Vinaròs Arts Escèniques, en el marc de Vinaròs Arena, que convertirà la plaça de bous en un espai teatral a l’aire lliure. Des del 5 de juliol i fins al 26 de setembre es realitzaran un total de nou representacions, entre les que s’inclouen teatre, dansa contemporània y cant. L'objetiu d'aquest festival és ajudar a reactivar el sector i, al mateix temps, donar un nou impuls a la plaça de bous com a espai únic i cultural. 

Programació

La programació del Festival Vinaròs Arts Escèniques començarà aquest diumenge 5 de juliol amb l’obra El Lazarillo de Tormes de Rafael Álvarez “El Brujo”. Actor i director ens oferirà un espectacle de gran qualitat al voltant d’aquesta obra fonamental de la literatura castellana. Per al dissabte 11 de juliol continuarà la programació amb Cant Espiritual de Carles Dénia, un espectacle basat en l’obra d’Ausiàs March que combinarà jazz, música mediterrània i altres estils.

El diumenge 12 de juliol serà el torn del Recital d’Òpera i Sarsuela del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts, que delectarà als espectadors amants d’aquests gèneres musicals. La setmana següent, en concret el diumenge 19 de juliol, Cita a Cegues serà l’espectacle que oferirà Sol Picó i Marco Mesquida, una història d’amor que de ben segur que no deixarà a ningú indiferent.

La programació de juliol la tancarà Antígona de la companyia Ferroviaria i l’Institut Valencià de Cultura, una versió lliure sobre el mite grec d’aquesta dona que va lluitar per defensar els seus ideals.

El 17 de setembre tornarà la programació amb l’obra Tirant lo Blanc de l’Institut Valencià de Cultura, una adaptació diferent d’aquest clàssic de la cultura valenciana, que traurà al protagonista del món dels conflictes i la política per introduir-lo al món femení. Per al dia següent serà el torn del cinema amb la pel·lícula Innocència de la directora Lucia Alemany, una producció rodada al Maestrat i parlada en traiguerí. Cal destacar que comptarà amb la presència de la directora i els actors per a presentar el film.

Dissabte 19 de setembre arribarà un clàssic del teatre Elektra de la companyia Atalaya Producciones, una història per a fer pensar a l’espectador al voltant de la violència i la venjança. Per la seua part, Núria Espert amb El Romancero Gitano serà l’encarregada de clausurar el Festival Vinaròs Arts Escèniques el dissabte 26 de setembre amb aquesta obra de Federico García Lorca.

Venda d’entrades i horaris

Pel que fa als horaris, totes les funcions es faran a la plaça de bous a les 22:00h. Les portes del recinte s’obriran una hora abans per evitar aglomeracions i perquè els espectadors disposen de temps suficient per a localitzar els seients. El preu de les entrades és de 5€ i es podran aconseguir de forma anticipada a l’auditori municipal, també el mateix dia de la funció es posaran a la venda el 20% a la taquilla de la plaça de bous.

L’aforament al recinte serà de 355 persones per a respectar el distanciament social, a més per accedir serà obligatori l’ús de la mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.